Akbank: ATM’lerimiz hizmet vermeye başladı

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank’ın dijital sistemlerine ve bankacılık hizmetlerine iki gündür erişilemiyordu. Akşam saatlerinde Akbank’tan yapılan açıklamada, ATM’lerin yeniden hizmet vermeye başladığı bildirildi.

Akbank’ın bankacılık sistemlerine dünden bu yana giriş sağlanamıyor. Akbank müşterileri sosyal medyada bankanın ATM’leri, pos cihazlarını ve kartlarını kullanamadıklarını; bankanın mobil uygulamasına da erişim sağlanamadığını belirtiyordu.

Banka bugünkü açıklamasında, dün başlayan ve bankanın ana bilgisayarındaki teknik sorundan kaynaklanan kesintilerin bugün de sürmekte olduğu açıkladı. Müşterilere hizmet verilen tüm kanalların bu sorundan etkilendiğini açıklayan banka, herhangi bir siber saldırının söz konusu olmadığını duyurmuştu.

Akşam saatlerinde yapılan açıklamada, ATM’lerin yeniden hizmet vermeye başladığı duyuruldu. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MEB PERSONEL
WHATSAPP HABER HATTI

MEB personeline dair en güncel,
hızlı ve özel haberler

  • ⏱️ Gecikmeden
  • 📌 Güvenilir kaynaktan

➜ Gelişmelerden anında haberdar olun

➜ Özel haberleri ilk siz öğrenin

🔔 Takip etmek için:
MEB PERSONEL WhatsApp Kanalı
Başa dön tuşu